Diensten

Daar waar we goed in zijn.

Voor ontwerp, productie en monteren gaat u naar Staalbouw Kampen.

Wij ontwerpen staalconstructies vanaf scratch.

Een van de diensten van Staalbouw Kampen is het ontwerpen van de staalconstructies. Met het 3D tekenpakket van Tekla structures worden de ontwerpen van de staalconstructies uitgewerkt. Met dit programma wordt een volledig 3D tekening gemaakt.

Wij produceren staalconstructies met ons gepassioneerde team.

Naast het ontwerpen produceren we ook. De staalconstructies worden gerealiseerd door de nieuwste generatie machines, zodat een snelle en nauwkeurige levering van constructies bereikt worden. De machines worden aangestuurd door ons vakteam en door Dstv/NC bestanden waardoor nauwkeurigheid gegarandeerd is.

Wij monteren we de gehele staalconstructie.

Tot slot bieden we ook de montage van de staalconstructies aan. Staalbouw Kampen verwerkt jaarlijks duizenden tonnages. Op locatie worden de constructies gemonteerd en gecontroleerd door onze ervaren monteurs. We vinden het ontzettend belangrijk dat dit proces veilig soepel verloopt zodat uw bouwplan niet in de knel komt.

PROJECTEN

Projecten waar we trots op zijn.

EDE

Vakwerkspant

Voor Falk uit Ede hebben we een vakwerkspant gerealiseerd van ongeveer 27 meter lang.

Project bekijken
IJSSELMUIDEN

Trap Kantoor

Voor op het kantoor van Postuma hebben we de staalconstructie voor een trap geleverd.

Project bekijken
Joure

FibreMax

Voor de uitbreiding van FibreMax in Joure hebben we circa 204 ton aan staal geleverd en gemonteerd. Daarnaast hebben we de de betonpanelen ook gemonteerd. 

Project bekijken