Diensten

Waar we goed in zijn.

Voor ontwerp, productie en monteren gaat u naar Staalbouw Kampen.

Wij ontwerpen staalconstructies vanaf scratch.

Een van de diensten van Staalbouw Kampen is het ontwerpen van de staalconstructies. Met het 3D tekenpakket van Tekla structures worden de ontwerpen van de staalconstructies uitgewerkt. Met dit programma wordt een volledig 3D tekening gemaakt.

Wij produceren staalconstructies met ons gepassioneerde team.

Naast het ontwerpen produceren we ook. De staalconstructies worden gerealiseerd door de nieuwste generatie machines, zodat een snelle en nauwkeurige levering van constructies bereikt worden. De machines worden aangestuurd door ons team met Dstv/NC bestanden waardoor nauwkeurigheid gegarandeerd is.

Wij monteren de gehele staalconstructie.

Tot slot bieden we ook de montage van de staalconstructies aan. Staalbouw Kampen verwerkt jaarlijks duizenden tonnages. Op locatie worden de constructies gemonteerd en gecontroleerd door onze ervaren monteurs. We vinden het ontzettend belangrijk dat dit proces veilig soepel verloopt zodat uw bouwplan niet in de knel komt.

Projecten

Waar we trots op zijn.

LEUSDEN

Bedrijfspand Feiken

Voor Feiken hebben wij ongeveer 44 ton aan staal geleverd. Dat betekent 750 m² aan vloeren.

Project bekijken
ENS

Van Hees Machinery

Voor Van Hees Machinery hebben we circa 250 ton staal geleverd. Daarnaast hebben we circa 800 m2 kanaalplaatvloeren geleverd. Naast deze werkzaamheden hebben we voor de trappen en bordessen gezorgd.

Project bekijken
ALMERE

Mitsubishi

Wij hebben voor de uitbreiding van Mitsubishi Almere ca. 30T staalconstructie, stalen spiltrap en 575m² kanaalplaat vloeren gemonteerd.

Project bekijken