Diensten

Waar we goed in zijn.

Voor ontwerp, productie en monteren gaat u naar Staalbouw Kampen.

Wij ontwerpen staalconstructies vanaf scratch.

Een van de diensten van Staalbouw Kampen is het ontwerpen van de staalconstructies. Met het 3D tekenpakket van Tekla structures worden de ontwerpen van de staalconstructies uitgewerkt. Met dit programma wordt een volledig 3D tekening gemaakt.

Wij produceren staalconstructies met ons gepassioneerde team.

Naast het ontwerpen produceren we ook. De staalconstructies worden gerealiseerd door de nieuwste generatie machines, zodat een snelle en nauwkeurige levering van constructies bereikt worden. De machines worden aangestuurd door ons team met Dstv/NC bestanden waardoor nauwkeurigheid gegarandeerd is.

Wij monteren de gehele staalconstructie.

Tot slot bieden we ook de montage van de staalconstructies aan. Staalbouw Kampen verwerkt jaarlijks duizenden tonnages. Op locatie worden de constructies gemonteerd en gecontroleerd door onze ervaren monteurs. We vinden het ontzettend belangrijk dat dit proces veilig soepel verloopt zodat uw bouwplan niet in de knel komt.

Projecten

Waar we trots op zijn.

Apeldoorn

Staalcontructie voor Westpoint in Apeldoon

Momenteel monteren we een staalconstructie in Apeldoorn in opdracht van Weever Bouw. Het project omvat de realisatie van de kelderinrit en de overkapping van de doorgang van het gebouw. Weever Bouw transformeert samen met hun bouwpartners een voormalig belastingkantoor tot 94 appartementen voor BUN Vastgoed.

Project bekijken
Vaassen

Staalconstructie vervaardigd voor deze luxe villa in Vaassen

In opdracht van Draisma Bouw hebben wij de staalconstructie vervaardigd voor deze luxe villa in Vaassen, ontworpen door COURAGE architecten uit Apeldoorn. Het ontwerp is volledig geëngineerd in BIM met gebruik van 3D-programma's. De villa wordt opgebouwd met een combinatie van staal en hout, waarbij de prominente delen in #staal worden uitgevoerd en de overige constructie in hout. We streven naar een hoogwaardig eindresultaat en kijken uit naar de voltooiing van dit project.

Project bekijken
Apeldoorn

Indrukwekkende toevoeging van meer dan 1300 m2 extra vloeroppervlak.

We delen met enthousiasme de recente ontwikkelingen in ons project! In opdracht van Draisma Bouw hebben we een staalconstructie geplaatst voor de uitbreiding van het bedrijfspand van Etigam B.V., wat resulteert in een indrukwekkende toevoeging van meer dan 1300 m2 extra vloeroppervlak. Vorige week werd de staalconstructie geïnstalleerd, en zijn de prefab betonvloeren gelegd. De voortgang van het project is duidelijk zichtbaar, en we kijken uit naar de verdere ontwikkelingen.

Project bekijken