ONS BESTAAN

Sinds 1990 trotse staalleverancier.

Begonnen als hobby in 1990, uitgelopen tot een erkend staalconstructiebedrijf. Wij zijn Staalbouw Kampen en richten ons op staalbouw in de breedste zin van het woord. Dit houdt in dat we maatwerk staalconstructies ontwerpen, produceren en monteren.

Neem contact op
Onze statistieken

Vorig jaar hebben we

31.360

Bouten en moeren gemonteerd

105

Projecten afgerond

2300

Ton staal geleverd
Onze kernwaarden

Waar staan wij voor?

De volgende 3 kernwaarden zijn de bouwstenen van onze identiteit.

Persoonlijk.

Wij vinden het belangrijk dat u zich op zich gemak voelt. Daar hoort een persoonlijke benadering bij die op u is afgestemd. Tijdens de samenwerking met ons zult u dan ook merken dat wij oor hebben naar uw problemen en zullen dat met maatwerk oplossen.

Betrouwbaar.

Van een staalbouw mag u verwachten dat het betrouwbaar is. Wij gaan echter een stapje verder. Tijdens het gehele proces zullen we de betrouwbaarheid als belangrijkste criterium prioriteren zodat we er 100% zeker van zijn u met kwaliteit te voorzien.

Transparant.

Tot slot hebben we transparantie hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Ons verhaal

Van boerenschuur tot staalconstructiebedrijf

Staalbouw Kampen is door Harrie Stoel in een boerenschuur als hobby begonnen. Het liep op rolletjes. Na 12 jaar ervoor gekozen om zich in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel voor kleine constructies in de bouw. 

In 2009 hebben we zelf een nieuw pand gebouwd inclusief woonhuis. Sindsdien heel veel constructiewerk gedaan voor transportbedrijven: het opknappen van containers.

Na 4 jaar hebben we ervoor gekozen om het roer om te gooien en de volledige focus te leggen op staalbouw: een nieuw tijdperk was aangebroken! In 2012 hebben we opnieuw een pand gebouwd (c.a. 3300 m2 aan werkoppervlakte) aan de Genuakade 4a waar we nu gevestigd zijn.


Projecten

Projecten waar we trots op zijn.

Apeldoorn

Staalcontructie voor Westpoint in Apeldoon

Momenteel monteren we een staalconstructie in Apeldoorn in opdracht van Weever Bouw. Het project omvat de realisatie van de kelderinrit en de overkapping van de doorgang van het gebouw. Weever Bouw transformeert samen met hun bouwpartners een voormalig belastingkantoor tot 94 appartementen voor BUN Vastgoed.

Project bekijken
Vaassen

Staalconstructie vervaardigd voor deze luxe villa in Vaassen

In opdracht van Draisma Bouw hebben wij de staalconstructie vervaardigd voor deze luxe villa in Vaassen, ontworpen door COURAGE architecten uit Apeldoorn. Het ontwerp is volledig geëngineerd in BIM met gebruik van 3D-programma's. De villa wordt opgebouwd met een combinatie van staal en hout, waarbij de prominente delen in #staal worden uitgevoerd en de overige constructie in hout. We streven naar een hoogwaardig eindresultaat en kijken uit naar de voltooiing van dit project.

Project bekijken
Apeldoorn

Indrukwekkende toevoeging van meer dan 1300 m2 extra vloeroppervlak.

We delen met enthousiasme de recente ontwikkelingen in ons project! In opdracht van Draisma Bouw hebben we een staalconstructie geplaatst voor de uitbreiding van het bedrijfspand van Etigam B.V., wat resulteert in een indrukwekkende toevoeging van meer dan 1300 m2 extra vloeroppervlak. Vorige week werd de staalconstructie geïnstalleerd, en zijn de prefab betonvloeren gelegd. De voortgang van het project is duidelijk zichtbaar, en we kijken uit naar de verdere ontwikkelingen.

Project bekijken