ONS BESTAAN

Sinds 1978 trotse staalleverancier.

Begonnen als hobby in 1978, uitgelopen tot een erkend staalconstructiebedrijf. Wij zijn Staalbouw Kampen en richten ons op staalbouw in de breedste zin van het woord. Dit houdt in dat we maatwerk staalconstructies ontwerpen, produceren en monteren.

Neem contact op
Onze statistieken

Vorig jaar hebben we

32.860

Bouten en moeren gemonteerd

135

Projecten afgerond

2700

Ton staal geleverd
Onze kernwaarden

Waar staan wij voor?

De volgende 3 kernwaarden zijn de bouwstenen van onze identiteit.

Persoonlijk.

Wij vinden het belangrijk dat u zich op zich gemak voelt. Daar hoort een persoonlijke benadering bij die op u is afgestemd. Tijdens de samenwerking met ons zult u dan ook merken dat wij oor hebben naar uw problemen en zullen dat met maatwerk oplossen.

Betrouwbaar.

Van een staalbouw mag u verwachten dat het betrouwbaar is. Wij gaan echter een stapje verder. Tijdens het gehele proces zullen we de betrouwbaarheid als belangrijkste criterium prioriteren zodat we er 100% zeker van zijn u met kwaliteit te voorzien.

Transparant.

Tot slot hebben we transparantie hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Ons verhaal

Van boerenschuur tot staalconstructiebedrijf

Laten we bij het begin beginnen. Zoals hiervoor beschreven is Staalbouw Kampen door Harrie Stoel in een boerenschuur als hobby begonnen. Het liep op rolletjes. Na 12 jaar ervoor gekozen om zich in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel voor kleine constructies in de bouw. 

In 2009 hebben we zelf een nieuw pand gebouwd inclusief woonhuis. Sindsdien heel veel constructiewerk gedaan voor transportbedrijven: het opknappen van containers.

Na 4 jaar hebben we ervoor gekozen om dit stop te zetten en de volledige focus te leggen op staalbouw: een nieuw tijdperk was aangebroken! In 2012 hebben we opnieuw een pand gebouwd (c.a. 3300 m2 aan werkoppervlakte) aan de Genuakade 4a waar we nu gevestigd zijn.

Sinds 1999 is Patrick de Hoop in dienst getreden en er niet weg te slaan. Dit heeft haar vruchten afgeworpen met als resultaat een nieuwe functie als directeur sinds 2020.

PROJECTEN

Projecten waar we trots op zijn.

EDE

Vakwerkspant

Voor Falk uit Ede hebben we een vakwerkspant gerealiseerd van ongeveer 27 meter lang.

Project bekijken
IJSSELMUIDEN

Trap Kantoor

Voor op het kantoor van Postuma hebben we de staalconstructie voor een trap geleverd.

Project bekijken
Joure

FibreMax

Voor de uitbreiding van FibreMax in Joure hebben we circa 204 ton aan staal geleverd en gemonteerd. Daarnaast hebben we de de betonpanelen ook gemonteerd. 

Project bekijken