PROJECTS

Projecten waar we trots op zijn.

Apeldoorn

Staalcontructie voor Westpoint in Apeldoon

Momenteel monteren we een staalconstructie in Apeldoorn in opdracht van Weever Bouw. Het project omvat de realisatie van de kelderinrit en de overkapping van de doorgang van het gebouw. Weever Bouw transformeert samen met hun bouwpartners een voormalig belastingkantoor tot 94 appartementen voor BUN Vastgoed.

Project bekijken
Vaassen

Staalconstructie vervaardigd voor deze luxe villa in Vaassen

In opdracht van Draisma Bouw hebben wij de staalconstructie vervaardigd voor deze luxe villa in Vaassen, ontworpen door COURAGE architecten uit Apeldoorn. Het ontwerp is volledig geëngineerd in BIM met gebruik van 3D-programma's. De villa wordt opgebouwd met een combinatie van staal en hout, waarbij de prominente delen in #staal worden uitgevoerd en de overige constructie in hout. We streven naar een hoogwaardig eindresultaat en kijken uit naar de voltooiing van dit project.

Project bekijken
Apeldoorn

Indrukwekkende toevoeging van meer dan 1300 m2 extra vloeroppervlak.

We delen met enthousiasme de recente ontwikkelingen in ons project! In opdracht van Draisma Bouw hebben we een staalconstructie geplaatst voor de uitbreiding van het bedrijfspand van Etigam B.V., wat resulteert in een indrukwekkende toevoeging van meer dan 1300 m2 extra vloeroppervlak. Vorige week werd de staalconstructie geïnstalleerd, en zijn de prefab betonvloeren gelegd. De voortgang van het project is duidelijk zichtbaar, en we kijken uit naar de verdere ontwikkelingen.

Project bekijken
LEUSDEN

Bedrijfspand Feiken

Voor Feiken hebben wij ongeveer 44 ton aan staal geleverd. Dat betekent 750 m² aan vloeren.

Project bekijken
ENS

Van Hees Machinery

Voor Van Hees Machinery hebben we circa 250 ton staal geleverd. Daarnaast hebben we circa 800 m2 kanaalplaatvloeren geleverd. Naast deze werkzaamheden hebben we voor de trappen en bordessen gezorgd.

Project bekijken
ALMERE

Mitsubishi

Wij hebben voor de uitbreiding van Mitsubishi Almere ca. 30T staalconstructie, stalen spiltrap en 575m² kanaalplaat vloeren gemonteerd.

Project bekijken
SNEEK

Woning

In het mooie Sneek hebben wij de constructie van een woning geleverd en gemonteerd.

Project bekijken
BOSKOOP

Aldi filiaal

In Boskoop hebben wij bij het Aldi filiaal ongeveer 58T gerealiseerd.

Project bekijken
ZWARTSLUIS

Active Creations

Tijdens een regenachtige week hebben wij voor Active Creations te Zwartsluis een staalconstructie van ca. 35T gemonteerd. Tijdens de montage hebben wij gelijktijdig ca. 350m² kanaalplaatvloeren gelegd.

Project bekijken
KAMPEN

Graansloot Kampen

In Kampen hebben wij bij Graansloot Kampen een staalconstructie van 168T gemonteerd met 50M vrije overspanning. Daarbij hebben wij 1.700m stalen gordingen gemonteerd.

Project bekijken
DEVENTER

Bibliotheekopslag

In Deventer hebben wij een staalconstructie van ca. 60T geleverd en gemonteerd voor een bibliotheek opslag.

Project bekijken
IJSSELMUIDEN

Transportbedrijf Wezenberg

Voor het transportbedrijf Wezenberg uit IJsselmuiden circa 249 ton aan staal geleverd. De staal is gerealiseerd in de kleur van Wezenberg (RAL 3001).

Project bekijken
NIEUWLEUZEN

Roo Rubber BV.

Voor het Roo Rubber uit Nieuwleuzen hebben we circa 73 ton aan staal geleverd. Ook hebben we het project voorzien van circa 90m2 kanaalplaatvloeren.

Project bekijken
Joure

Hauw betonwerken

Voor Hauw Betonwerken in Joure hebben wij ongeveer 28 ton aan staal geleverd en gemonteerd.

Project bekijken
NIJVERDAL

Niverplast Solutions

Voor Niverplast Solutions in Nijverdalhebben we circa 97 ton aan staal geleverd.

Project bekijken
SINT NICOLAASGA

Kloosterpoffers

Voor Kloosterpoffers te Sint Nicolaasga hebben we circa 10 ton aan staal geleverd en 120m1 stalen gordingen.

Project bekijken
EMMELOORD

Mo-Tallic

In Emmeloord hebben we voor Mo-Tallic circa 66 ton staal geleverd en gemonteerd. Daarnaast hebben we 27,5 m¹ vrije overspanning gerealiseerd en Ca. 84m² kanaalplaatvloeren.

Project bekijken
HEEG

Wajer Yachts

In Heeg hebben we voor Wajer Yachts circa 40 ton staal geleverd en gemonteerd.

Project bekijken
EDE

Kruidvat

Voor de Kruidvat in Ede hebben we staal geleverd en gemonteerd voor een luifel. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons via het contactformulier.

Project bekijken
IJSSELMUIDEN

Postuma

Naast alle staalconstructies voor (grote) bedrijven hebben we ook een de staal geleverd voor de mooie trap op het kantoor van Postuma in IJsselmuiden.

Project bekijken
ZWOLLE

Pouw

Voor Pouw in Zwolle hebben we circa 53 ton staal geleverd en gemonteerd. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons via het contactformulier.

Project bekijken
JOURE

FibreMax

Voor de uitbreiding van FibreMax in Joure hebben we circa 204 ton aan staal geleverd en gemonteerd. Daarnaast hebben we de de betonpanelen ook gemonteerd.

Project bekijken
Ede

Vakwerkspant voor Falk

Voor Falk uit Ede hebben we vakwerkspant gerealiseerd. Het gewicht was ongeveer 25 ton en de lengte was 27 meter lang.

Project bekijken