Staalbouw Kampen B.V. gaat samenwerking aan met Weever

Datum: 28 juli 2023

Beste relaties,

Reeds enkele jaren waren Anneke en ikaan het onderzoeken hoe we voor Staalbouw Kampen bv de continuïteit op langetermijn konden borgen.

Enkele weken geleden werd onsduidelijk dat Bart en Jelle Weever van o.a. Weever Bouw en Weever Sloop – reedseen jarenlange relatie van ons bedrijf – op zoek waren naar een nieuwe plekvoor hun bedrijven. Ze zochten een plek waar ze invulling konden geven aan hun circulaireambities. Naast onze werkplaats ligt nog een behoorlijk stuk terrein ongebruikt.Daar gingen in eerste instantie de gesprekken over. Gedurende deze gesprekken kwamenwe tot de conclusie dat Staalbouw Kampen bv een goede aanvulling kan zijn ophun plannen. Ze zagen er geen belemmering in om Staalbouw Kampen in haarhuidige vorm door te zetten.  

Weever neemt daarom per 1 januari 2024een deelneming in Staalbouw Kampen bv.  In 2023 verandert er nog niks en ook vanaf2024 blijven de vertrouwde gezichten uw contactpersoon. Vanaf 2024 verhuizen deWeever bedrijven gefaseerd naar de Genuakade. Zelf gaan wij naar deachtergrond. Wij zien uit naar de samenwerking met Bart en Jelle Weever.

We hebben genoten van de samenwerkingmet onze klanten en ons personeel. We hopen dat we u als klant van StaalbouwKampen bv kunnen blijven verwelkomen en zien uit naar een mooie toekomst.

Met vriendelijke groet,
ook namens Bart en Jelle Weever,
Harry Stoel en Anneke Bouwknegt