Staalbouw Kampen B.V. gaat samenwerking aan met Weever

Datum: 28 juli 2023

Beste relaties,

Reeds enkele jaren waren Anneke en ik aan het onderzoeken hoe we voor Staalbouw Kampen B.V. de continuïteit op lange termijn konden borgen.

Enkele weken geleden werd ons duidelijk dat Bart en Jelle Weever van o.a. Weever Bouw B.V. en Weever Sloopwerken B.V. – reeds een jarenlange relatie van ons bedrijf – op zoek waren naar een nieuwe plek voor hun bedrijven. Ze zochten een plek waar ze invulling konden geven aan hun circulaire ambities. Naast onze werkplaats ligt nog een behoorlijk stuk terrein ongebruikt. Daar gingen in eerste instantie de gesprekken over. Gedurende deze gesprekken kwamen we tot de conclusie dat Staalbouw Kampen B.V. een goede aanvulling kan zijn op hun plannen. Ze zagen er geen belemmering in om Staalbouw Kampen in haar huidige vorm door te zetten.  

Weever neemt daarom per 1 januari 2024 een deelneming in Staalbouw Kampen B.V..  In 2023 verandert er nog niks en ook vanaf 2024 blijven de vertrouwde gezichten uw contactpersoon. Vanaf 2024 verhuizen de Weever bedrijven gefaseerd naar de Genuakade. Zelf gaan wij naar de achtergrond. Wij zien uit naar de samenwerking met Bart en Jelle Weever.

We hebben genoten van de samenwerking met onze klanten en ons personeel. We hopen dat we u als klant van Staalbouw Kampen bv kunnen blijven verwelkomen en zien uit naar een mooie toekomst.

Met vriendelijke groet,
ook namens Bart en Jelle Weever,
Harry Stoel en Anneke Bouwknegt